Op zich niet zo ingewikkeld zou je denken, maar ff snel zit er hier niet in. Zoals eerder gemeld is er een supermarktje hier beneden, op 3 stappen afstand, en ook nog een andere een stukje verderop in de straat, maar aangezien ik als betovergrootachternicht van Appie, ook op de kleintjes moet letten, (óf mijn auto moet in bad), ga ik af en toe naar één van de grotere en goedkopere Supermarkten, die ook nét wat meer hebben…onder andere kaas. (Of iets wat er op lijkt…)

Ik kan kiezen tussen 4,5 en 7,5 kilometer afstand. Bij de eerste kan ik mijn auto altijd laten wassen, dus is de keuze soms snel gemaakt. Had ik al eerder verteld dat het rondrijden met een ‘vieze’ auto niet is toegestaan? Vies is je auto hier in twee dagen. Ik probeer het altijd zo lang mogelijk uit te stellen- door regelmatig even, met mijn standaard in de auto aanwezige plumeau te zwaaien- maar op zeker moment zijn de ramen toch echt matglas.

 

shop plumeau

Voor vertrek eerst 5 kilo zand eraf wapperen, een kijkgaatje graven in de voorruit en op pad. Eenmaal in de parkeergarage aangekomen, komt er altijd een mannetje aangewandeld die ‘hoofdschuddend’ vraagt : “Carwash ma’am?”

Hij schudt zijn hoofd niet omdat mijn auto zo stoffig is, maar het is nu eenmaal een gewoonte als je uit India komt om met je hoofd te wiebelen. 🤷‍♀️

(Google maar eens op Indian Head-wobble!) Of dit filmpje

Wordt vervolgt.....

Shoppen 1 gemist? Lees het hier. (Shoppen 1)

klik hier voor Shoppen 3

Pin It