Met ons eigen bedrijfje staan we af en toe op een beurs, wat hier in deftig Engels: ‘Exhibition’ heet. Soms in Abu Dhabi, soms is het een thuiswedstrijd in Dubai.

Een paar jaar geleden toen we ‘nog alles zelf’ deden en dus alles zelf meenamen, was het om te beginnen al een avontuur om alle spullen in één keer op de goede plek te krijgen.
En met spullen bedoel ik dan, veel spullen.

Wij verkopen ‘safetyproducts’, alles wat je aan kunt trekken om jezelf te beschermen. Denk dan aan overalls, schoenen, brillen, handschoenen, jassen en nog wat klein spul.
Op een beurs is het de bedoeling ‘zoveel mogelijk te laten zien’ wat je allemaal verkoopt…Dus moet er van alles en nog wat mee.

De eerste beurs kregen we een klein hoekje toegewezen, we waren ook nog maar een klein beginnend bedrijfje. Het tweede jaar was één van de merken die we toen verkochten bereid ‘een stand’ te sponsoren, wij zorgden dan voor de rest van de aankleding.
Abu Dhabi is een goede anderhalf uur rijden, dus zaak dat je niets vergeet.

Onze bedrijfswagen… ahum, was in die tijd nog een Yaris, zo’n kleintje. En daar moesten alle ‘spullen’ in, mannequinpoppen ( een bovenlijf op een standaard) voor de kleding, een schoenenrek voor de schoenen, een kledingrek voor de kleding en de rest.

beurs SAM 1531

Ook in deze serie:

Beurs 2

Beurs 3

 

Pin It